Coop Klepp driver sin virksomhet i Klepp kommune. Her driver vi dagligvarebutikker på Orre, Voll, Kleppe, Klepp st. og Øksnevad, samt landbruksavdelinger på Orre, Voll og Kleppe. Videre driver vi Gull & Ur og Tilbords i Jærhagen kjøpesenter. På Kleppe driver vi også Coop Obs bygg. Utenom dette driver vi utleievirksomhet på Kleppe.
På Øksnevad åpnet vi ny Coop Extra i august 2014. Butikken på Klepp st. ble i oktober 2014 omprofilert fra Coop Prix til Coop Extra.

Vi har etablert eiendomsselskapet Klepp Nord AS som Copp Klepp SA eier 100 %. Dette selskapet skal bygge ut området nord for Jærhagen.
Her er tenkt ny Coop Obs bygg m.m.

Aberdeen Properties signaliserte at de ville selge seg ut av Jærhagen i 2015 og i den forbindelse kjøpte Klepp Nord AS Jærhagen. Vi vil da ha mulighet for å utvikle hele området som en enhet.

I tillegg til Klepp Nord har vi også stiftet eiendomsselskapet Klepp 1/98 AS slik at konsernet i tillegg til Coop Klepp SA består av de tre eiendomsselskapene Coop Klepp Eiendom AS, Klepp Nord AS og Klepp 1/98 AS.