En 42 år gammel mann fra Rogaland vant over 13 millioner forrige lørdag, men fikk ikke greie på det før han skulle ta ut penger i minibanken.

I dag var det igjen feiring av en Lotto vinner, denne gang hos Extra Klepp Stasjon.

-Jeg skulle ta ut 500 kroner i minibanken og forventa at det skulle være rundt 6000 kroner på kontoen. Men der lyste jo over 13 millioner mot meg, sier 42-åringen fra Klepp i Rogaland.

Den lykkelige spilleren var den eneste som prikka inn sju rette i Lotto lørdag 29. juli og dermed ble han hele 13.667.465 kroner rikere.

-Jeg trodde jeg måtte ringe ambulansen, for jeg fikk jo sjokk og pusteproblemer, ler den nybakte millionæren.

Mannen var på ferie da han så nyheten om at en rogalending var blitt Lotto-millionær, men han trodde ikke at det var han selv.

– Tanken streifa meg, men så tenkte jeg at det var umulig, forteller mannen som selv ringte Norsk Tipping og ga seg til kjenne.

– Jeg lurer på om det er vits i å spille de samme tallene en gang til. Men jeg har jo saktens råd til å levere en kupong, ler 42-åringen.

Kilde: https://www.norsk-tipping.no/artikler/over-13-mill-til-en-spiller

Coop Klepp gleder seg over Klepp buene som ser ut til å ha en del Flax for tiden 🙂 Vi gratulerer så mye og det ble i dag feiret på Extra Klepp Stasjon med kake.