Coop Klepp passerte 10 000 medlemmer under Klepp24.

Coop Klepp eies nå av over 10 000 medlemmer. Dette er en økning på over 400 medlemmer så langt i 2017.

I forbindelse med Klepp24 passerte vi det magiske tallet 10 000 medlemmer og eiere. Mandag 25.09.17 inviterte vi vårt medlem nummer 10 000 til Coop Mega på Jærhagen for å få tildelt et gavekort à kr 2000,-.Vårt medlem nummer 10 000 ble 18 år gamle Martin Bøe fra Klepp stasjon.

Jeg meldte meg inn akkurat nå på grunn av den nye drivstoff avtalen mellom Coop og Circle K hvor jeg sparer 40 øre pr. liter jeg fyller. Siden jeg bor på Klepp stasjon og handler på Extra der så var det naturlig at Coop Klepp var samvirkelaget å melde meg inn i. Å bli medlem nummer 10 000 var jo en veldig hyggelig overraskelse, forteller Martin Bøe.

-Vi ser at mange ungdommer melder seg inn, flere ser fordelen med et medlemskap og eierskap i Coop Klepp. Det er også en god mulighet for å tjene seg opp en del ekstra kroner i kjøpeutbytte og bonuser. Når Coop Klepp som et av få samvirkelag i Norge betaler ut 4 % kjøpeutbytte kan det fort bli en betydelig sum, sier John Thysse, administrerende direktør i Coop Klepp.

– Samtlige samvirkelag kan rapportere om medlemsvekst. Medlemmene er våre mest lojale kunder, og vi er stolte over en økning på over 400 medlemmer i Coop Klepp så langt i år, sier John Thysse

Coop Norge

Så langt i år har 70.000 kunder meldt seg inn i et av de 87 samvirkelagene i Norge, Coop i Norge har nå passert 1,6 millioner medlemmer.

– Coop er den norske dagligvarekjeden som er annerledes. Vi eies ikke av noen få søkkrike familier, men av våre mange kunder og medeiere. Alle kan bli medlem og dermed medeier, og det er veldig gøy å oppleve at den kraftige medlemsveksten fortsetter, sier John Thysse.

-Hvert tredje nye medlem i Coop er i alderen mellom 20 og 29 år. Det tror vi er et tegn på at Coop tilbyr noe de yngre etterspør, forteller adm. dir. John Thysse.

– Unge mennesker har omfavnet delingsøkonomien, og veldig mange ser at Coops eierform passer godt inn i deres verdisett. Disse kundene er også opptatt av å ta samfunnsansvar og tilgang til sunn og bærekraftig mat. Dette får de hos Coop.

F.v. Trond Inge Rødland (styreleder Coop Klepp), Martin Bøe, John Thysse (adm. dir Coop Klepp)